Werken bij 'de Blanckenborg'

Werken bij     'de Blanckenborg'

Vind je het prettig om met mensen om te gaan en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is een baan bij ‘de Blanckenborg’ iets voor jou. Wij bieden je een waardevolle baan waaruit je veel voldoening kunt halen, in een boeiende werkomgeving.

 

De voordelen van werken bij ‘de Blanckenborg’ op een rij

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

‘De Blanckenborg’ vindt het belangrijk dat medewerkers hun werk goed kunnen doen en voldoening halen uit hun werk. Dit komt ten goede aan de zorg aan de cliënten. Onze verzorgenden en verpleegkundigen staan in het kwaliteitsregister v&vn. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt bij onze medewerkers gestimuleerd. 

Uitgebreid introductieprogramma

Nieuwe medewerkers van ‘de Blanckenborg’ doorlopen een uitgebreid inwerkprogramma, waarin vooral aandacht is voor de cultuur ofwel het DNA van de organisatie. Wat is onze visie, wat vinden wij belangrijk hoe we omgaan met elkaar. De meest gehoorde opmerking zal zijn:

Hoe vaak je iemand ook tegenkomt in de gangen, je groet iedere keer!

Zien en gezien worden, horen en gehoord worden, mogen zijn wie je bent zijn belangrijke waarden in onze organisatie.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van ‘de Blanckenborg' heb je recht op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan collectieve korting op zorgverzekering, korting op diverse aanvullende verzekeringen en het fietsplan.

Op zoek naar grote diversiteit aan medewerkers

'De Blanckenborg' is altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers, ongeacht hun leeftijd, opleiding en ervaring. Ook voor herintreders en studenten zijn er interessante mogelijkheden.

Bekijk de ook actuele vacatures binnen ‘de Blanckenborg’. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met de HR afdeling van ‘de Blanckenborg’ via het algemene telefoonnummer of per mail:

hr@blanckenborg.nl

Vragen over de zorg?

0597 56 55 00

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur

 

 

 

Werken bij de Blanckenborg:
 

Wij bieden...

Vacatures

Voor vrijwilligers

 

 
 
Blijf op de hoogte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'
Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham

 

 

 
Cookie-instellingen