(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  
‘De Blanckenborg’ wil graag een gezellige en vooral veilige ontmoetingspunt zijn voor zowel bewoners, familieleden van bewoners als voor bezoekers uit onze omgeving. 
Helpt u mee om onze bewoners en bezoekers vanuit de wijk een heerlijke activiteit te bezorgen? Of om de diverse ruimtes mooier en gezelliger in te richten? Of wilt u onze organisatie in het algemeen ondersteunen met een geldbedrag? Door alle bezuinigen vanuit de overheid is het beschikbare budget voor de zorg in de afgelopen jaren alleen maar afgenomen en hebben we uw hulp dus hard nodig!
 
Met zijn allen een prachtig goed doel steunen en vele mooie en bijzondere wensen in vervulling laten gaan; dat is sponsoring van ‘de Blanckenborg’.  Hiervoor hebben we een aantal mooie sponsorpakketten samengesteld.

Wilt u zich gelijk aanmelden als sponsor of heeft u vragen over de diverse pakketten dan kunt u hiervoor contact opnemen met:
 
mw. K. Huls-Abbas
tel.nr.: 0597-565500
e-mail: karina.huls@blanckenborg.nl
 
Wij willen u alvast bedanken voor uw belangstelling voor ‘de Blanckenborg’
en hopen dat we u binnenkort mogen begroeten als sponsor.

Sponsorprojecten

SilverFit Mile


Voor de bewoners van Stichting zorgcentrum 'de Blanckenborg' willen wij graag de SilverFit Mile aanschaffen. Wij hebben de fiets als proef gehad en zagen dat de bewoners er erg veel baat en plezier van hebben. De fiets kost € 7.685 ex. btw.

De SilverFit Mile kan worden aangesloten op een actief-passief fiets. Dit biedt fietsoefeningen vanaf een zeer laag niveau. De ingebouwde hulpmotor maakt het mogelijk om zowel actief als passief te trainen. De cliënt zit in een rolstoel of gewone stoel. In combinatie met de SilverFit Mile lijkt het alsof de cliënt buiten fietst. De verschillende films van steden en natuurgebieden stimuleren de cliënten en zorgen er voor dat ze afgeleid zijn van de tijd. Een lokale route maakt het natuurlijk nog leuker!

Voor dit project zoeken wij sponsors en/of donaties. Elk bedrag is welkom! Wij waarderen uw steun enorm! Zie ook: https://www.doneeractie.nl/silverfit-mile/-29082
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Clarie de Boer, clarie.deboer@blanckenborg.nl.

 Wandel tweedaagse afdeling Eiber

Op woensdag 12 september 2018 en vrijdag 14 september 2018 wordt er in Blijham voor de eerste keer de wandel tweedaagse gehouden. Dit initiatief is ontstaan door ideeën van het personeel van de afdeling Eiber. De wens is een grotere smart televiesie, zodat onze bewoners kunnen genieten van muziek en filmpjes van vroeger. Voor meer informatie over dit project kunt u hier klikken. 
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen