(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Faciliteiten

Toko
Het winkeltje in 'de Blanckenborg' is elke maandag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Dit winkeltje wordt door vrijwilligers gerund. In de Toko kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Kapper
In 'de Blanckenborg' bevindt zich tevens een kapsalon. Hier kunt u terecht voor een nieuwe coupe en een praatje. Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is de kapsalon geopend.

Pedicure
Is op afspraak op locatie aanwezig

Tandarts
Is op afspraak op locatie aanwezig

Bibliotheek
Bewoners kunnen lid worden van de bibliotheek. De bibliotheek heeft een grote collectie grootletterboeken die regelmatig worden gewisseld. Een keer per 3 weken is de bibliotheek geopend (bij de leestafel in de nis van de hal). 'de Blanckenborg' heeft ook een daisy-speler die wordt uitgeleend aan bewoners. Met een daisy-speler kunnen mensen luisterboeken afspelen. Meer informatie hierover is in te winnen bij de vrijwilligers van de bibliotheekuitleen.

Doe & Eetcafé ‘Onder de pannen’
Voor wie, waar en wanneer? Heeft u de leeftijd van 55 jaar bereikt, dan bent u van harte welkom in ons restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond en is alle dagen geopend van 12.00 tot 14:00 uur. Na het eten wordt u een kopje koffie/thee ‘van het huis’ aangeboden. Bekijk hier het aanbod.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het restaurant: 0597 – 565500 of via restaurant@blanckenborg.nl
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen