(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Rondgang met de koffiewagen

Bewoners die zelf geen koffie kunnen zetten, krijgen een kop koffie of thee aangeboden door de vrijwilliger die met de koffiewagen langs komt.

Om 19 uur begint deze dienst met het klaarzetten van de koffiekar (koffiekannen vullen, koffiemelk en koekjes klaarzetten ed). Daarna rondgang langs de appartementen van de bewoners id het verzorgingshuis. En aansluitend de koffiewagen weer opruimen, het is dan rond 20.00 uur.

Het is wenselijk dat men minimaal 1 avond per week (in overleg) deze dienst draait. Uiteraard is er een inwerkperiode aan verbonden. 

Mocht u denken, hier wil ik graag meer over weten, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Clarie de Boer, telefoon 0597-56550 of per mail: clarie.deboer@blanckenborg.nl. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Ook als u iets anders zoekt dan deze vacatures, wij hebben nog veel meer opties. Wij bieden een leuke werksfeer, persoonlijke ondersteuning bij een instelling die hun vrijwilligers hogelijk waardeert om hun inzet en enthousiasme. Wij horen graag van u! 

Werken bij 'de Blanckenborg' als vrijwilliger
Bij 'de Blanckenborg' zijn veel vrijwilligers werkzaam, op dit moment meer dan 60. Deze vrijwilligers zorgen er, belangeloos, voor dat de bewoners een zo goed mogelijk verblijf hebben. De vrijwilligers werken op heel diverse vlakken binnen het zorgcentrum en zijn daar een onmisbare kracht geworden. Daarom worden vrijwilligers ook regelmatig in het zonnetje gezet.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen