(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Assisteren op de huiskamer van de verpleegafdeling

Op de verpleegafdeling wonen overwegend dementerende ouderen. Overdag brengen zij vaak gezamenlijk de dag door op een huiskamer.

Een vrijwilliger biedt de medewerkers ondersteuning bij bijvoorbeeld een kopje koffie schenken, tafeldekken, opruimen en allerlei andere hand en spandiensten. Maar bovenal is het ook belangrijk samen een gezellige sfeer te creëren waar de bewoner zich zo prettig mogelijk bij voelt. 

Inzet van een dagdeel wordt in overleg afgesproken. 

Mocht u denken, hier wil ik graag meer over weten, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Clarie de Boer, telefoon 0597-56550 of per mail: clarie.deboer@blanckenborg.nl. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Ook als u iets anders zoekt dan deze vacatures, wij hebben nog veel meer opties. Wij bieden een leuke werksfeer, persoonlijke ondersteuning bij een instelling die hun vrijwilligers hogelijk waardeert om hun inzet en enthousiasme. Wij horen graag van u! 

Werken bij 'de Blanckenborg' als vrijwilliger
Bij 'de Blanckenborg' zijn veel vrijwilligers werkzaam, op dit moment meer dan 60. Deze vrijwilligers zorgen er, belangeloos, voor dat de bewoners een zo goed mogelijk verblijf hebben. De vrijwilligers werken op heel diverse vlakken binnen het zorgcentrum en zijn daar een onmisbare kracht geworden. Daarom worden vrijwilligers ook regelmatig in het zonnetje gezet.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen