(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Leren in 'de Blanckenborg'

Een baan in de zorgsector is mensenwerk. Vind je het prettig om met mensen om te gaan en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is een stage bij Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ iets voor jou!
 
Ieder jaar komen er vanuit de opleidingsinstituten studenten hun stageperiode lopen binnen ‘de Blanckenborg’. Dit zijn zowel studenten van zorgopleidingen als van facilitaire opleidingen, zoals bijvoorbeeld voor de opleiding voor kok of secretaresse. Daarnaast heeft 'de Blanckenborg' ook regelmatig opdrachten voor afstudeerstages  van MBO en HBO opleidingen.

Ben je bezig met een leuke studie en denk je dat jij jouw afstudeeropdracht past binnen de werkzaamheden van 'de Blanckenborg'? Neem dan contact op met ons. Samen kan dan worden gekeken of we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen.

Lijkt het je leuk en leerzaam om je stageperiode in ‘de Blanckenborg’ te laten plaatsvinden, dan kun je voor informatie hierover contact opnemen onze afdeling praktijkbegeleiding via praktijkbegeleiding@blanckenborg.nl.
 
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen