(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Werken bij 'de Blanckenborg'

Een baan in de zorgsector is mensenwerk. Vind je het prettig om met mensen om te gaan en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is een baan bij ‘de Blanckenborg’ iets voor jou. Wij bieden je een waardevolle baan waaruit je veel voldoening kunt halen, in een boeiende werkomgeving. Een baan in de zorg betekent ook flexibiliteit.
 
Bij Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ werken ongeveer 250 mensen in zeer diverse functies: van huishoudelijk medewerker tot activiteitenbegeleider en van kok tot medewerker technische dienst. De meeste mensen werken echter in de sector Zorg en Welzijn als zorgassistent, verzorgende of verpleegkundige.
Werken in 'de Blanckenborg' betekent werken in een dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde. Je werkt met mensen die iedere keer weer anders reageren. Dat betekent dat je snel moet kunnen inspringen op onverwachte situaties. Dat maakt het werk heel afwisselend en geen moment saai. 

Werkklimaat
‘de Blanckenborg’ is een professionele organisatie met een informele werksfeer. Waar 'de Blanckenborg' in uitblinkt is de open manier waarop wij met elkaar communiceren en het respect van medewerkers voor de cliënten en elkaar. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt' is ons motto.
 
‘de Blanckenborg’ ziet haar medewerkers als het ‘kapitaal' van de organisatie. Als medewerker bepaal je immers voor een groot deel de tevredenheid van de cliënt. Jij maakt als medewerker het verschil voor de cliënt! Vandaar dat er veel aandacht uitgaat naar de deskundigheid en motivatie van de medewerkers.
 
Ons aanbod
  • Goed werkgeverschap
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholing en trainingen
  • Eerste mogelijkheid om te reageren op interne vacatures
  • Introductieprogramma
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (zoals vastgelegd in de CAO VVT)

De voordelen van werken bij ‘de Blanckenborg’ op een rij

Volop ontwikkelingsmogelijkheden
‘de Blanckenborg’ vindt het belangrijk dat medewerkers hun werk goed kunnen doen en voldoening halen uit hun werk. Dit komt ten goede aan de zorg aan de cliënten. Onze verzorgenden en verpleegkundigen staan in het kwaliteitsregister v&vn. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt bij onze medewerkers gestimuleerd. 

Uitgebreid introductieprogramma
Nieuwe medewerkers van ‘de Blanckenborg’ doorlopen een uitgebreid inwerkprogramma.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Als medewerker van ‘de Blanckenborg' heb je recht op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan collectieve korting op zorgverzekering, korting op diverse aanvullende verzekeringen en het fietsplan.

Op zoek naar grote diversiteit aan medewerkers
‘de Blanckenborg is altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers, ongeacht hun leeftijd, opleiding en ervaring. Ook voor herintreders en studenten zijn er interessante mogelijkheden.

Werken bij 'de Blanckenborg' iets voor jou?
Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' heeft regelmatig vacatures voor diverse functies binnen het zorgcentrum. Waar je ook komt te werken binnen het zorgcentrum, je werkt altijd met professionele, maar vooral enthousiaste collega's.

Bekijk de ook actuele vacatures binnen ‘de Blanckenborg’.
Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met de HR afdeling van ‘de Blanckenborg’.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen