(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Huiskamers 'Tulp' en 'Krokus'

Binnen het verzorgingshuis zijn er 2 huiskamers aanwezig, beide bevinden zich op de begane grond met een buitenterras. In de Huiskamer verblijven circa 8 tot 10 bewoners van het verzorgingshuis die ondersteuning nodig hebben bij de dagstructuur, maar ook om de sociale contacten te onderhouden. De huiskamers zijn geopend van 8.30 – 20.45 uur en kunnen de hele dag bezocht worden, maar ook op gedeeltes van de dag. 
Er worden dagelijks activiteiten aangeboden op verschillende gebieden. Dit kunnen groepsactiviteiten zijn, maar natuurlijk is er ook de gelegenheid om een individuele activiteit te ondernemen. De bewoners van de huiskamers worden begeleid en daar waar nodig ondersteund door een zorgmedewerker van het verzorgingshuis.
In de huiskamers is ook de activiteitenbegeleiding op bepaalde dagdelen aanwezig ter ondersteuning en begeleiding van de bewoners. En vanzelfsprekend is er een intensieve samenwerking met de zorgmedewerkers op de units van het verzorgingshuis. Tevens worden de medewerkers ondersteund door een team van professionals: de specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, casemanager dementie en verpleegkundigen.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen