(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Maaltijdservice

Wanneer u tijdelijk (of permanent) niet meer in staat bent om een warme maaltijd te bereiden, dan biedt de eigen keuken van Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ u mogelijk uitkomst! Bekijk hier alle mogleijkheden van de Voedingsdienst.

Iedere dag volop keuze uit zeer smakelijke en gezonde maaltijden, dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. Zeven dagen per week, compleet en warm aan huis bezorgd (alles inclusief) voor maar € 7,85 per maaltijd. Echtparen betalen samen €14,50. Meer informatie over de maaltijdservice kunt u lezen in de flyer
Een complete broodmaaltijd is al verkrijgbaar vanaf  € 3,95. “Dus u kunt zo aan tafel...”. Meer informatie over onze broodmaaltijden kunt u hier inzien.

Wekelijks kunt u zelf uw keuze kenbaar maken door middel van een menulijst. U mag zelf aangeven hoe vaak u een warme maaltijd wilt gebruiken. Dagelijks vindt er een contactmoment plaats met de bezorgservice van ‘de Blanckenborg’. Wij garanderen u een smakelijke en gezonde warme maaltijd. 

Treft de bezorger u niet thuis, dan gaat in principe de maaltijd mee terug. Een kantoormedewerker neemt in dat geval altijd contact met u op, met een eventuele contactpersoon of met een hulpverlenende instantie. Dit om zeker te weten dat het goed met u gaat en alsnog te overleggen over het verstrekken van de maaltijd.

Graag willen we u met deze service volledig van dienst zijn. Zodat u tevreden bent over de kwaliteit van de warme maaltijd en de wijze van bezorging.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk te allen tijde contact opnemen met
dhr. A. Nap, teamleider voedingsdienst van ‘de Blanckenborg’.
Aanmelden voor de maaltijdservice kan telefonisch via 0597-565500, of via e-mail: restaurant@blanckenborg.nl
 
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen