(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  
‘De Blanckenborg’ wil graag een gezellige en vooral veilige ontmoetingspunt zijn voor zowel bewoners, familieleden van bewoners als voor bezoekers uit onze omgeving. 
Helpt u mee om onze bewoners en bezoekers vanuit de wijk een heerlijke activiteit te bezorgen? Of om de diverse ruimtes mooier en gezelliger in te richten? Of wilt u onze organisatie in het algemeen ondersteunen met een geldbedrag? Door alle bezuinigen vanuit de overheid is het beschikbare budget voor de zorg in de afgelopen jaren alleen maar afgenomen en hebben we uw hulp dus hard nodig!
 
Vanuit de gemeente Bellingwedde hebben wij het verzoek gekregen om de grote zaal meer een wijkfunctie te laten worden. We willen graag een ontmoetingsplaats zijn voor onze bewoners, maar ook voor bezoekers vanuit de omgeving van ‘de Blanckenborg’. We willen straks in het vernieuwde restaurant maaltijden gaan aanbieden tegen minimale kosten. Tevens kunnen bezoekers gaan deelnemen aan een grote variëteit aan activiteiten. Om dit alles te kunnen realiseren hebben wij gemeend dit jaar hebben de verbouw en inrichting van de grote zaal aan te merken als project waarvoor wij sponsoren en fondsen gaan benaderen voor een financiële ondersteuning. Voor u een mooie kans om als sponsor mee te helpen  bij de realisatie van deze verbouw.

Met zijn allen een prachtig goed doel steunen en vele mooie en bijzondere wensen in vervulling laten gaan; dat is sponsoring van ‘de Blanckenborg’.  Hiervoor hebben we een aantal mooie sponsorpakketten samengesteld.

Wilt u zich gelijk aanmelden als sponsor of heeft u vragen over de diverse pakketten dan kunt u hiervoor contact opnemen met:
 
mw. K. Huls-Abbas
tel.nr.: 0597-565500
e-mail: karina.huls@blanckenborg.nl
 
Wij willen u alvast bedanken voor uw belangstelling voor ‘de Blanckenborg’
en hopen dat we u binnenkort mogen begroeten als sponsor.
 
 
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen