(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Projecten

'de Blanckenborg' richt zich ook een groot project, te weten:
 
Aanschaf van een rolstoelbus
Deze bus wordt ingezet voor cliënten op de dagopvang, voor bezoekjes en uitjes. Dit is enorm belangrijk om het welzijn van met name mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel te bevorderen. Hun wereld is soms  klein en de rolstoelbus biedt hun de mogelijkheid er op uit te gaan. Daarnaast biedt de rolstoelbus ook ‘gewone’ stoelen, zodat de bus voor meerdere doelen kan worden ingezet. Enthousiaste vrijwilligers doen dienst als chauffeur en staan tevens garant voor een gezellig praatje of luisterend oor.  

Dit zijn projecten die veel geld kosten en die niet uit het reguliere budget betaalt kunnen worden. De Blanckenborg is zoekende naar mogelijkheden om deze projecten gefinancierd te krijgen, in samenwerking met andere partijen.

Voor deze grote projecten zijn we ook actief op zoek naar sponsoren. Hiervoor hebben we een aantal sponsorpakketten samengesteld. Hierover kunt u meer lezen op het tabblad 'sponsor worden' op de home pagina.

Uw bijdrage
Alle giften zijn welkom, groot en klein. Wilt u ook bijdragen? U kunt uw gift overmaken via Stichting Vrienden met vermelding van het specifieke project of wens waaraan u een bijdrage levert.
Het rekeningnummer van Stichting Vrienden van de Blanckenborg  is: NL91 RABO 036 830 7999. U kunt ook via iDeal bijdragen aan onze projecten.
 
Contact
Voor eventueel meer informatie kunt u contact opnemen met mw. H. Fridrichs, directeur/bestuurder van Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’.
 
 
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen