(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Vrijwilligers voor de wandel/fietsclub

Heb jij wat tijd over en zin om met ouderen te wandelen of te fietsen? Bij mooi weer lekker naar buiten en genieten van de natuur of even naar het dorpscentrum, de oudere kan kiezen. Buiten zijn is gezond voor lichaam en geest zoals we allemaal weten. En ook al is het geen goed weer, dan kan men ook even door de gangen van de Blanckenborg wandelen en onderweg hier en daar een praatje maken...

We zoeken vrijwilligers die minimaal 1 dagdeel per week willen wandelen/fietsen met bewoners. Bewoners kunnen zich aanmelden bij de wandelclub via opgave. De wandel/fietsclub start elke ochtend van 10.30 tot 11.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur. 

Mocht u denken, hier wil ik graag meer over weten, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Clarie de Boer, telefoon 0597-56550 of per mail: clarie.deboer@blanckenborg.nl. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Ook als u iets anders zoekt dan deze vacatures, wij hebben nog veel meer opties. Wij bieden een leuke werksfeer, persoonlijke ondersteuning bij een instelling die hun vrijwilligers hogelijk waardeert om hun inzet en enthousiasme. Wij horen graag van u! 

Werken bij 'de Blanckenborg' als vrijwilliger
Bij 'de Blanckenborg' zijn veel vrijwilligers werkzaam, op dit moment meer dan 60. Deze vrijwilligers zorgen er, belangeloos, voor dat de bewoners een zo goed mogelijk verblijf hebben. De vrijwilligers werken op heel diverse vlakken binnen het zorgcentrum en zijn daar een onmisbare kracht geworden. Daarom worden vrijwilligers ook regelmatig in het zonnetje gezet.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen