(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Gastvrouw/heer stamtafelmaaltijd

Elke middag van maandag om 12.00 uur kunnen bewoners gezamenlijk de warme maaltijd gebruiken in de recreatiezaal. Jij als vrijwilliger bent hierbij de gastvrouw/heer. Je dekt de tafels, helpt mee met serveren en je creëert een gezellige huiselijke sfeer om je heen waarbij de bewoners zich welkom voelen. 

Mocht u denken, hier wil ik graag meer over weten, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Clarie de Boer, telefoon 0597-56550 of per mail: clarie.deboer@blanckenborg.nl. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Ook als u iets anders zoekt dan deze vacatures, wij hebben nog veel meer opties. Wij bieden een leuke werksfeer, persoonlijke ondersteuning bij een instelling die hun vrijwilligers hogelijk waardeert om hun inzet en enthousiasme. Wij horen graag van u! 

Werken bij 'de Blanckenborg' als vrijwilliger
Bij 'de Blanckenborg' zijn veel vrijwilligers werkzaam, op dit moment meer dan 60. Deze vrijwilligers zorgen er, belangeloos, voor dat de bewoners een zo goed mogelijk verblijf hebben. De vrijwilligers werken op heel diverse vlakken binnen het zorgcentrum en zijn daar een onmisbare kracht geworden. Daarom worden vrijwilligers ook regelmatig in het zonnetje gezet.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen