(0597) 56 55 00
Eikenlaan 34 9697 RW, Blijham
  

Aanleunwoningen

Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ bestaat naast het verzorgingshuis en verpleeghuis ook uit 84 aanleunwoningen. Deze woningen zijn direct gekoppeld aan het hoofdgebouw. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen, als zij dat willen, gebruik maken van alle diensten en activiteiten die binnen ‘de Blanckenborg’ aangeboden worden.

De aanleunwoningen zijn verspreid over vier gebouwen. Dit zijn: 

Berkenhoeve
De woningen zijn via een sluis (overdekte gang) verbonden met het hoofdgebouw van ‘de Blanckenborg’. De woning heeft op de begane grond een L-vormige woonkamer en keuken inéén en een slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is er een deur naar de badkamer/toilet. Verder in de hal is een trap die leidt naar een grote zolderruimte. De woning beschikt over een ingang aan voor- en achterzijde. 

Beukenhoeve
Dit zijn 8 appartementen die grenzen aan het Berkenpad. De woningen zijn gelijkvloers, alle kamers in de woning zijn dus op dezelfde verdieping. De woning heeft een L-vormige woonkamer en keuken inéén, een slaapkamer en een badkamer / toilet. Er zijn boven- en benedenwoningen en er is een overdekte verbinding met het hoofdgebouw.

Kroonhoeve
Deze woningen zijn eigendom van de Woningstichting Acantus en bestaan uit zowel beneden- als bovenwoningen. Net als bij de Beukenhoeve' zijn deze woningen gelijkvloers. De Kroonhoeve is voorzien van trap en lift. Ook deze woningen hebben een overdekte verbinding met ‘de Blanckenborg’. De indeling bestaat uit een woonkamer / keuken, slaapkamer en badkamer / toilet. Alle woningen van de Kroonhoeve hebben een deur vanuit de slaapkamer naar een balkon / terras. Om in aanmerking te komen voor deze woningen, kunt u een bon invullen van Acantus Woongroep, die te vinden is in de regionale kranten. 

Eikenhoeve
Dit type woningen noemen we inleunwoningen, omdat ze in het gebouw zitten onder hetzelfde dak als het hoofdgebouw. Ook deze zijn gelijkvloers en lijken qua indeling veel op de woning van de Kroonhoeve. Ze bestaan uit boven- en benedenwoningen en zijn voorzien van trap en lift.
call girl icon

Heeft u vragen
over zorg?

Neem contact op met onze servicebalie. Deze is geopend op werkdagen van
08:00 uur tot 16:00 uur

Veelgestelde vragen